Vragen? 073 2 04 88 40

Boek online

Sunday of Monday Special

Verblijf in één van onze Comfortkamers, inclusief ontbijt én late uitcheck (12:00) voor twee personen voor € 100,- bij aankomst op zondag of maandag!

Wandel arrangement

De omgeving verkennen met een prachtige wandeling? Wandel door de Bossche Broek of de Moerputten en kom bij ons heerlijk tot rust. Boek een Comfort of Deluxe kamer inclusief ontbijt en ontvang één van de vele beschikbare wandelroutes:

  • Comfortkamer: € 140 voor 2 personen
  • Deluxekamer: € 150 voor 2 personen

U kunt op doordeweekse dagen van dit aanbod gebruik maken. Aankomst op vrijdag of zaterdag zijn uitgezonderd.

Petanque arrangement

De Soete Moeder gooit een balletje op, want van 13 tot en met 17 juli is het EK Petanque in ’s-Hertogenbosch. Geniet gratis van de voorrondes op de Parade, of scoor op tijd tickets voor de finales (klik hier voor meer informatie en tickets).

Zelf ook helemaal in Petanque sferen komen, en verblijven op loopafstand van de Parade? Boek ons Petanque arrangement:

  • Overnachting voor 2 personen op een Comfort kamer, inclusief ontbijt.
  • Oefen je vaardigheden of speel een eigen toernooitje op de Petanque/Jeu de boules-baan in onze kloostertuin (neem je eigen speelset mee, of reserveer een set bij ons).
  • Geniet van onze bitterballen (vlees of vega) tijdens het spelen of bij het napraten in ons tuincafé. 2 porties zijn al inbegrepen in dit arrangement.

Boek dit Petanque arrangement voor slechts € 150,-. Het aanbod is geldig op reserveringen tussen 10 en 17 juli 2022. Op aankomstdagen vrijdag en zaterdag geldt een weekendtoeslag van € 20-.

Reserveren?

Voor het reserveren van onze arrangementen, stuur een mail naar info@desoetemoeder.nl of bel 073 – 204 8840. We horen graag voor welke datum we het arrangement voor u kunnen vastleggen.


block-icon-1

Wifi

block-icon-2

Kingsize boxsprings

intro-icon-7

Loopafstand 10 min

intro-icon-9

Binnentuin

intro-icon-8

Parkeergarage

block-icon-6

Rolstoelvriendelijk