Check beschikbaarheid!

Onze hemelse
arrangementen

Paasarrangement

Komt u ook het begin van de lente vieren tijdens het Paasweekeind? Maak eens een rondvaart over de Binnendieze of geniet van de eerste bloesem tijdens een wandeling in de natuurgebieden die Den Bosch omringen. Boek een verblijf op 1e Paasdag of 2e Paasdag in een Comfort of Deluxe kamer inclusief een lekker Paasontbijt terwijl u uitkijkt op de ontluikende Kloostertuin.
Paasarrangement

Romantische Getaway

Met onze junior suite verblijft u sowieso al in de Zevende Hemel. Maar met een extra dosis romantiek van de Soete Moeder, boekt u bij ons in een handomdraai uw Romantische Getaway. Beschikbaar bij een aankomst op zondag tot en met donderdag. U reserveert een overnachting in onze junior suite inclusief ontbijt en wij zorgen voor een romantische setting en glaasje bubbels. Graag alcoholvrij proosten op de liefde? Laat het ons weten bij het boeken in het opmerkingenveld.
Romantische Getaway

Wandel arrangement

De omgeving verkennen met een prachtige wandeling? Wandel door het Bossche Broek of de Moerputten en kom bij ons heerlijk tot rust. Boek een Comfort of Deluxe kamer inclusief ontbijt en ontvang één van de vele beschikbare wandelroutes. U kunt op doordeweekse dagen van dit aanbod gebruik maken. Aankomst op vrijdag of zaterdag zijn uitgezonderd. Comfortkamer: € 140 voor 2 personen. Deluxekamer: € 150 voor 2 personen.
Wandel arrangement

Sunday Special

Verblijf in één van onze Comfortkamers voor twee personen voor € 126,50 bij aankomst op zondag, inclusief ontbijt én late uitcheck (12:00 uur).
Sunday Special

Heb je een vraag?

Heb je een vraag voor ons over een van de arrangementen? Stuur ons dan een bericht of bel 073 – 204 8840. We helpen je graag!