Check beschikbaarheid!

Ontdek het Kloosterhotel in
hartje Den Bosch

Boek snel uw verblijf
Van: Tot: Check beschikbaarheid

Faciliteiten

Het Kloosterhotel heeft een direct (draadloos) lijntje naar boven: wij beschikken over razendsnelle gratis wifi voor de gasten. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met moderne gemakken zoals luxe kingsize bedden met extra topper, flatscreen-tv, airconditioning en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem.

Naast een heerlijk verblijf in één van de sfeervolle hotelkamers, kunt u gebruik maken van de overige faciliteiten en verblijfsruimten in het hotel. En, als hotel met tuin, is het bij mooie weer heerlijk buiten toeven. Voel u vrij om het Kloosterhotel te verkennen! 

Wij gaan voor Greenkey

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien wat wij doen om de druk van onze onderneming op de omgeving te minimaliseren. Net wat meer doen dan de normale wet- en regelgeving eisen.
Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer maatregelen met een positieve impact op natuur en maatschappij een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het niveau.

Sinds 2018 draagt Kloosterhotel de Soete Moeder het GOUDEN Green Key certificaat.

Praktische informatie

Op zoek naar info over openingstijden, huisdieren, parkeren, toegankelijkheid en andere praktische zaken? Klik op de onderstaande knop en lees meer.

De Eetkamer

De Eetkamer is de huiskamer van het Kloosterhotel. Bij overnachten Den Bosch hoort het genot van een heerlijk begin van de dag met het ontbijt. De Eetkamer, met uitzicht op de grote kloostertuin, is daarnaast een fijne plek voor een kopje koffie, het lezen van de krant of een gezellig spelletje.

Ook buiten de openingstijden van de receptie zijn hier een hapje en drankje altijd voor u beschikbaar via de self-service koelkast.

Kloosterhotel met een maatschappelijke taak

Het Kloosterhotel is niet alleen een plek voor bijzonder overnachten Den Bosch waar gasten opbloeien. We hebben als missie jonge mensen zoals werkzoekenden, schoolverlaters en stagiairs de kans te bieden om te leren en werkervaring op te doen met ons leerwerkconcept. Met een verblijf bij de Soete Moeder draagt u dus bij aan kansen voor personen met een kwetsbare positie in de samenleving.

De oprichtsters Adri en Eline hebben de sociale en maatschappelijke taak van de nonnen overgenomen.
We stellen u graag voor aan deze ‘moderne zusters’.

Wat onze gasten zeggen

 

Een klasse apart

De karakteristieke ambiance, de gunstige ligging en onze maatschappelijke missie maken het Kloosterhotel een klasse apart. Geniet van de bruisende historische Bossche binnenstad en de beroemde Sint-Janskathedraal, die hemelsbreed op slechts enkele honderden meters afstand liggen. Of trek erop uit in de groene omgeving van het Prins Hendrikpark met de IJzeren Vrouw, of het fraaie natuurgebied Het Bossche Broek. Kom ontdekken wat overnachten Den Bosch zo ontzettend leuk maakt!

Den Bosch de meest gastvrije stad van Nederland.

Interesse in het erfgoed en haar rijke historie?

Benieuwd hoe het pand haar huidige bestemming en maatschappelijke doelstelling heeft gekregen? Wij vertellen u er graag meer over.

Meld je aan voor actuele wijsheid van boven.
Aanmelden nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan