Vragen? 073 2 04 88 40

Boek online

Boek snel uw verblijf

Bij de Soete Moeder leert iedereen van elkaar

Binnen het leerwerkconcept van Kloosterhotel de Soete Moeder bestaan verschillende trajecten. Door de mix van achtergronden, opleidingen en persoonlijkheden bestaat in het hotel een omgeving waar iedereen van elkaar kan leren.


Leerwerk

Als je een nieuwe kans nodig hebt, vind je die in de praktijkomgeving van het Kloosterhotel. Hier kun je wennen en werken aan jouw dagritme en structuur, terwijl je de kans krijgt om je te oriënteren. Onder begeleiding van een jobcoach werk je bij ons aan je persoonlijke ontwikkeling en je professionele kennis en vaardigheden, zodat je uiteindelijk kunt doorstromen naar een passende opleiding of baan.

Meer informatie over het leerwerkconcept van de Soete Moeder?

Download onze Leerwerk brochure


Dagbesteding

In het kader van de Wet Langdurige Zorg (WLZ) wordt aan personen met een zorgvraag een zinvolle invulling van de dag geboden.
Heb je een lichte verstandelijke beperking en wil je graag ‘werken’ in een echt bedrijf, dan ben je bij ons aan het goede adres. Onder begeleiding dagen we je uit om al je kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Ben je graag actief bezig, fysiek gezond én onder de mensen, dan kunnen wij voor jou een passende dagbestedingsplek realiseren. Zo werk je in groepsverband en onder begeleiding van vakbekwame professionals aan jouw persoonlijke en sociale vaardigheden.
Voor deelname moet je beschikken over een persoonsgebonden budget (PGB).

Meer informatie over dagbesteding bij de Soete Moeder?

Download onze dagbesteding brochure


Stage en startersbeurs

Kloosterhotel de Soete Moeder is een SBB-erkend leerbedrijf. We bieden stageplekken voor diverse MBO opleidingen niveau 1 en 2. Voor facilitaire opleidingen niveau 2 tot met 4 en voor frontoffice opleidingen niveau 3 en 4.


Aanmelden en contact

Wil je persoonlijk contact over de mogelijkheden voor jou? Neem contact op via e-mail
of bel Eline van Lith: 06 20017098.

de Soete Moeder

Nemiusstraat 4
5212 RG ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-2 04 88 40