Check beschikbaarheid!

Leren & werken

Bij de Soete Moeder leert iedereen van elkaar

Binnen het leerwerkconcept van Kloosterhotel de Soete Moeder bestaan verschillende trajecten. Door de mix van achtergronden, opleidingen en persoonlijkheden bestaat in het hotel een omgeving waar iedereen van elkaar kan leren.

Zoek jij een leerwerkplek Den Bosch? Ben je tussen 16 en 26 jaar en heb je moeite om aan werk te komen of om een opleiding af te ronden? Wil jij werk- en leerervaring op doen op het gebied van maaltijdbereiding, bediening bar-ontbijt-lunch of housekeeping? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie en neem contact met ons op.

Zoek jij een baan in Den Bosch, maar heb je geen leerwerkplek of dagbesteding nodig? Kijk dan op onze vacaturepagina

Dagbesteding Den Bosch

In het kader van de Wet Langdurige Zorg (WLZ) wordt aan personen met een zorgvraag een zinvolle invulling van de dag geboden. Heb je een lichte verstandelijke beperking en wil je graag ‘werken’ in een echt bedrijf, dan ben je bij ons aan het goede adres. Onder begeleiding dagen we je uit om al je kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Ben je graag actief bezig, fysiek gezond én onder de mensen, dan kunnen wij voor jou een passende dagbestedingsplek realiseren. Zo werk je in groepsverband en onder begeleiding van vakbekwame professionals aan jouw persoonlijke en sociale vaardigheden. Voor deelname moet je beschikken over een persoonsgebonden budget (PGB).

Meer informatie over dagbesteding bij de Soete Moeder?

Leerwerkplek Den Bosch

Als je een nieuwe kans nodig hebt, vind je die in de praktijkomgeving van het Kloosterhotel. Hier kun je wennen en werken aan jouw dagritme en structuur, terwijl je de kans krijgt om je te oriënteren. Onder begeleiding van een jobcoach werk je bij ons aan je persoonlijke ontwikkeling en je professionele kennis en vaardigheden, zodat je uiteindelijk kunt doorstromen naar een passende opleiding of baan.

Meer informatie over het leerwerkconcept van de Soete Moeder?

Stage Den Bosch

Kloosterhotel de Soete Moeder is een SBB-erkend leerbedrijf. We bieden stageplekken voor diverse MBO opleidingen niveau 1 en 2. Voor facilitaire opleidingen niveau 2 tot met 4 en voor frontoffice opleidingen niveau 3 en 4.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?  Stuur ons dan een bericht of bel 073-2048840. We helpen je graag!