Check beschikbaarheid!

Praktische
informatie

Goed om te weten

Kosteloos annuleren is bij een ‘Standard Rate’ mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Dit betekent dat u kunt annuleren tot 15:00 uur op de dag voor uw bezoek.

Heeft u een reservering gemaakt met een ‘Non Refundable’ tarief? Dan is annuleren of verplaatsen niet mogelijk.

Inchecken is mogelijk tot 18:00 uur, en op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur. Uw hotelkamer is beschikbaar van 15:00 uur.

Uitchecken kan tussen 08:00 en 11:00 uur, en op zondag tot 11:30 uur. Zo kunt u lekker uitslapen.

Wilt u eerder of later in- of uitchecken?
Laat het ons weten, dan doen wij ons uiterste best dit mogelijk te maken.

Maandag t/m donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag en zaterdag: 08:00 – 21:00
Zondag: 08:30 – 18:00

Het Kloosterhotel heeft een direct (draadloos) lijntje naar boven: wij beschikken over razendsnelle gratis wifi voor al onze gasten. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met moderne gemakken zoals luxe kingsize bedden met extra topper, flatscreen-tv, airconditioning en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem. Bekijk de verschillende kamertypes voor specifieke kamerfaciliteiten.

Voor mindervalide gasten hebben wij een kamer met aangepaste voorzieningen, inclusief een eigen parkeerplek naast de kamer. Wilt u zeker weten dat u de mindervalide kamer boekt? Neem dan persoonlijk contact met ons op. 

Als u ontwaakt na een heerlijke nachtrust serveren wij een ontbijt in de Eetkamer. Hemelse heerlijkheden, met aandacht voor duurzaamheid en lokale ingrediënten voor €17,50 per persoon (€18,00 per 2024). Proef bijvoorbeeld de eigen gemaakte jam, vers gesneden fruit, diverse broodsoorten en een eimuffin.

Reserveer uw ontbijt bij de receptie.

Tijdens de openingstijden van de receptie kunt u aan de balie iets van onze kleine kaart bestellen: koffie of thee met iets soets, een drankje met iets hartigs.

Voor de andere momenten staat er in de Eetkamer een self-service koelkast met verschillende hapjes en drankjes.

Naast een heerlijk verblijf in één van de sfeervolle kamers, kunt u gebruik maken van de overige faciliteiten en verblijfsruimten in het hotel. Voel u vrij om ons hotel te verkennen! Bekijk de kapel, drink een drankje in de Eetkamer of geniet buiten van een wandeling in de grote kloostertuin.

Bij de receptie kunt u een wandelroute kopen of een stadsfiets huren.

Vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch loopt u in 20 minuten naar het Kloosterhotel.

Liever met de bus? Bushalte Kapelaan Koopmansplein ligt op 200 meter van het hotel. Hier rijden vanaf het Centraal Station de volgende buslijnen met grote regelmaat op:

Bus 2 richting Hambaken
Bus 4 richting Rosmalen
Bus 6 richting Empel via de Reit
Bus 8 richting Troelstradreef via de Rompert
Bus 9 richting Maasoever via de Rompert

Het hotel beschikt over 20 parkeerplaatsen, gelegen in een besloten parkeergarage op 5 minuten loopafstand. Voor €18,00 per nacht (€19.00 per 2024) parkeert u de auto vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Wilt u de auto eerder parkeren of langer laten staan?
Dat is afhankelijk van onze beschikbaarheid mogelijk, tegen extra kosten (€6,50). De parkeerkaart is uitsluitend verkrijgbaar bij de receptie.

Let op: wegomleiding door werkzaamheden
Het plein voor het hotel (Nemiusstraat) wordt opnieuw ingericht. De ingang van het hotel is te bereiken via de Geldersedam. Als u navigeert naar het hotel (Nemiusstraat 4), via de Geldersedam, dan kunt u de Nemiusstraat een stukje inrijden en de auto kort parkeren op de laden/lossen plekken om in te checken. Parkeert u op de Geldersedam, vergeet dan niet te betalen. Bij de receptie verwijzen we u door naar uw parkeerplaats. Let bij het inrijden van de Nemiusstraat op voor het uitrijdend verkeer.

Komt u met de fiets? In de afgesloten kloostertuin is een overkapte fietsenstalling met elektrische oplaadpunten. 

Parkeer eerst uw fiets voor het hotel om in te checken bij de receptie. Daar ontvangt u vervolgens alle informatie over hoe u uw fiets in de kloostertuin kunt parkeren.

Het Kloosterhotel heeft een aantal fietsen te huur. Onze fietsen (niet elektrisch) zijn ideaal om Den Bosch op te verkennen. Reserveer alvast uw fiets bij de receptie.

Ook jonge gasten ontvangen wij graag in het Kloosterhotel. Kinderen tot en met 3 jaar slapen op de kamer van de ouders. Laat het ons tijdig weten, dan regelen we een babybed (€15,- per nacht). Voor een extra bed voor een kind tot 12 jaar betaalt u €40,- per nacht.

Er is een beperkt aantal extra bedden beschikbaar, geef dus uw verzoek door en wij laten u weten of het mogelijk is.

Hoewel we dol zijn op huisdieren, kunnen wij ze in verband met de rust en veiligheid helaas niet toelaten in ons hotel.