Check beschikbaarheid!

Praktische
informatie

Goed om te weten

Kosteloos annuleren is bij een ‘Standard Rate’ mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Dit betekent dat u kunt annuleren tot 15:00 uur op de dag voor uw bezoek.

Heeft u een reservering gemaakt met een ‘Non Refundable’ tarief? Dan is annuleren of verplaatsen niet mogelijk.

Inchecken is mogelijk tot 18:00 uur, en op vrijdag en zaterdag tot 21:00 uur. Uw hotelkamer is beschikbaar van 15:00 uur.

Uitchecken kan tussen 08:00 en 11:00 uur, en op zondag van 08.30 tot 11:30 uur. Zo kunt u lekker uitslapen.

Wilt u eerder of later in- of uitchecken?
Laat het ons weten, dan doen wij ons uiterste best dit mogelijk te maken.

Maandag t/m donderdag: 08:00 – 18:00
Vrijdag en zaterdag: 08:00 – 21:00
Zondag: 08:30 – 18:00

Het Kloosterhotel heeft een direct (draadloos) lijntje naar boven: wij beschikken over razendsnelle gratis wifi voor al onze gasten. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met moderne gemakken zoals luxe kingsize bedden met extra topper, flatscreen-tv, airconditioning en een CO2 gestuurd ventilatiesysteem. Bekijk de verschillende kamertypes voor specifieke kamerfaciliteiten.

Voor mindervalide gasten hebben wij een kamer met aangepaste voorzieningen, inclusief een eigen parkeerplek naast de kamer. Wilt u zeker weten dat u de mindervalide kamer boekt? Neem dan persoonlijk contact met ons op. 

Een hotelovernachting met ontbijt is een garantie voor een heerlijk begin van de dag. Als u ontwaakt na een heerlijke nachtrust serveren wij een ontbijt in de Eetkamer. Hemelse heerlijkheden, met aandacht voor duurzaamheid en lokale ingrediënten voor €18,00 per persoon. Proef bijvoorbeeld de eigen gemaakte jam, vers gesneden fruit, diverse broodsoorten en een eimuffin.

Reserveer uw ontbijt bij de receptie.

Heeft u een kamer voor de nacht gereserveerd maar wilt u toch een hotelovernachting met ontbijt? Laat het weten bij de receptie. 

Tijdens de openingstijden van de receptie kunt u aan de balie ook iets van onze kleine kaart bestellen: koffie of thee met iets soets, een drankje met iets hartigs.

Voor de andere momenten staat er in de Eetkamer een self-service koelkast met verschillende hapjes en drankjes.

Naast een heerlijk verblijf in één van de sfeervolle kamers, kunt u gebruik maken van de overige faciliteiten en verblijfsruimten in het hotel. Voel u vrij om ons hotel te verkennen! Bekijk de kapel, drink een drankje in de Eetkamer of geniet buiten van een wandeling in de grote kloostertuin.

Bij de receptie kunt u een wandelroute kopen of een stadsfiets huren.

Vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch loopt u in 20 minuten naar het Kloosterhotel.

Liever met de bus? Bushalte Kapelaan Koopmansplein ligt op 200 meter van het hotel. Hier rijden vanaf het Centraal Station de volgende buslijnen met grote regelmaat op. Let op: tot en met 1 november 2024 vervalt de halte Kapelaan Koopmansplein tijdelijk i.v.m. werkzaamheden aan de Zuid-Willemsvaart. 

Bus 2 richting Hambaken
Bus 4 richting Rosmalen
Bus 6 richting Empel via de Reit
Bus 8 richting Troelstradreef via de Rompert
Bus 9 richting Maasoever via de Rompert

Het Kloosterhotel is een hotel met parkeergarage op 5 minuten loopafstand.

Het hotel beschikt over 20 parkeerplaatsen, gelegen in een besloten parkeergarage op 5 minuten loopafstand. Voor €19,00 per nacht parkeert u de auto of motor vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst tot 11:30 uur op de dag van vertrek.

Wilt u de auto of motor eerder parkeren of langer laten staan?
Dat is afhankelijk van onze beschikbaarheid mogelijk, tegen extra kosten (€6,50). De parkeerkaart is uitsluitend verkrijgbaar bij de receptie.

Om het Kloosterhotel te bereiken, navigeert u op Nemiusstraat 4, via de Geldersedam. Voor het hotel kunt u kort parkeren op de laden/lossen plekken van het hotel. Het geeft u de mogelijkheid om in te checken en uw bagage naar het hotel te brengen. Bij de receptie ontvangt u uitleg over de parkeerplek die voor u is gereserveerd in de parkeergarage.

Komt u met de fiets? In de afgesloten kloostertuin is een overkapte fietsenstalling met elektrische oplaadpunten. 

Parkeer eerst uw fiets voor het hotel om in te checken bij de receptie. Daar ontvangt u vervolgens alle informatie over hoe u uw fiets in de kloostertuin kunt parkeren.

Het Kloosterhotel heeft een aantal fietsen te huur. Onze fietsen (niet elektrisch) zijn ideaal om Den Bosch op te verkennen. De hotel fietsverhuur verloopt via de receptie.  Zeker weten dat er een fiets voor u beschikbaar is? Reserveer alvast uw fiets bij de receptie.

Ook jonge gasten ontvangen wij graag in het Kloosterhotel. Kinderen tot en met 3 jaar slapen op de kamer van de ouders. Laat het ons tijdig weten, dan regelen we een babybed (€15,- per nacht). Voor een extra bed voor een kind tot 12 jaar betaalt u €40,- per nacht.

Er is een beperkt aantal extra bedden beschikbaar, geef dus uw verzoek door en wij laten u weten of het mogelijk is.

Hoewel we dol zijn op huisdieren, kunnen wij ze in verband met de rust en veiligheid helaas niet toelaten in ons hotel.

 

Met carnaval verandert Den Bosch in Oeteldonk. Zoek je een rustige locatie om te overnachten tijdens carnaval? Houd je het feest in de stad en de rust in het hotel? Dan is het Kloosterhotel de ideale locatie voor jouw overnachting. De Soete Moeder hult zich uiteraard ook in carnavalssfeer en met ons aangepaste carnavalsontbijt start je de dag gegarandeerd goed. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid van hotelkamers. Tijdens carnaval gelden aangepaste voorwaarden. Informeer hiernaar bij de receptie.