• Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Spaans

Vragen? 073 2 04 88 40

Boek online

 Uniek restaurant voor ontbijt, diner en lunch
in een oud klooster in ‘s-Hertogenbosch

Onze koks houden van koken met biologische, eerlijke producten. In ons restaurant “De Eetkamer” serveren we gerechten die net net even anders zijn. Gebruiken we voornamelijk producten van lokale leveranciers zoals; het Bosch Landvarken, de Vughtse ijsboerderij en ambachtelijke zuivel van Den Eelder. De kruiden komen uit onze eigen kruidentuin.

Met een gezelschap vanaf 15 personen kunt u zowel voor lunch als diner terecht in onze gezellige “Eetkamer”, onze kapel of groene kloostertuin!
Huurt u onze kapel, dan is een lunch vanaf 8 personen ook mogelijk.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, telefonisch of via mail.

Ontbijt

Ontbijt van 8.00 tot 09:30
Iedere dag staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar met de lekkerste eerlijke producten van onze lokale leveranciers. Diverse broodjes en broden ambachtelijk gebakken door De broodspecialist, verse yoghurt van Den Eelder, Bossche stadshoning, verse jus, biologische appelsap, huisgemaakte jam en pancakes. Uiteraard aangevuld met diverse kaassoorten en vleeswaren.

Openingstijden

Dagelijks ontbijt:

Maandag t/m vrijdag:  07.00 – 09.30
Zaterdag:  08.00 – 11.15
Zondag:  08.00 – 11.15
Kosten: €15,00 per persoon

Interesse in het erfgoed en haar rijke historie?

 

Benieuwd hoe het pand haar huidige bestemming en maatschappelijke doelstelling heeft gekregen? Wij vertellen u er graag over tijdens een rondleiding. Neem een kijkje in de kloostertuin, kapel de Ontmoeting met haar prachtige glas-in-lood ramen en de Eetkamer met haar wandschildering. Indien mogelijk laten we ook nog enkele kamers zien!

Kosten: € 40,- per rondleiding van 45 min.
(Rondleidingen worden gegeven aan groepen van max. 15 personen.)

Rol in de buurt

‘Heb uw naaste lief’. Niet alleen het credo van de Zusters van Liefde, ook wij vinden naastenliefde van groot belang. Daarom zijn bewoners en betrokkenen uit de buurt welkom om wekelijks aan te schuiven bij het buurtdiner op woensdagavond. Een mooie gelegenheid om (h)eerlijk te eten en elkaar te ontmoeten.

We bieden in ons hotel ruimte voor initiatief. Onze sfeervolle ontmoetings- en verblijfsruimtes zijn te huur voor bijeenkomsten en sociale activiteiten zoals yoga, meditatie, workshops en zang. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw (wijk)initiatief!

Buurtbewoners zijn ieder jaar welkom op de Burendag, die in samenwerking met andere buurtinitiatieven wordt georganiseerd. Onze paradijselijke kloostertuin leent zich
uitstekend voor dit evenement!

Voor vrijwilligers zijn er regelmatig gevarieerde werkzaamheden beschikbaar;
denk aan beheer en onderhoud aan de moestuin alsook binnen andere onderdelen van
ons bedrijf. Een prachtige kans om maatschappelijk actief te zijn en
uw buurtgenoten beter te leren kennen!

de Soete Moeder

Nemiusstraat 4
5212 RG ’s-Hertogenbosch
+31 (0)73-2 04 88 40