Check beschikbaarheid!

Boek een verblijf in het aardse paradijs!

Ontdek onze prachtige kamers

Of u nu overnacht in een Comfort kamer, Deluxe kamer, Junior Suite of het appartement, bij ons ontwaakt u in een zeer karakteristieke en ontspannen omgeving. De originele details van het klooster zijn in alle kamers van ons hotel bewaard gebleven. Uiteraard zijn deze authentieke elementen gecombineerd met hedendaags comfort zoals gratis wifi, kingsize bedden en flatscreen-tv’s.

Boek snel uw verblijf
Van: Tot: Check beschikbaarheid

Elke kamer is uniek

De 5 kamertypes zijn verspreid over 3 verschillende etages en bieden uitzicht op het stadspark, de jaren ’20 buurt of de kloostertuin. Twee kamers, waaronder het appartement, zijn gebouwd in de kloostertuin. Bij uw reservering kunt u een voorkeur voor een kamerligging opgeven. Wij doen ons uiterste best om hier rekening mee te houden.

De inrichting van het hotel is (met een knipoog) geïnspireerd op de historische achtergrond: het leven en werken van de congegratie van Zusters van de Liefde. In elk hoekje, nisje en boogje zijn de rust én geschiedenis van het klooster voelbaar. Authentieke details zijn in alle 24 kamers van het hotel bewaard gebleven en gecombineerd met voorzieningen van nu. Iedere kamer is uniek qua vorm en uitvoering: een eigenzinnige mix van vintage, design, hippe spullen en gerecyclede materialen. Laat u verrassen!

Hotelvoorwaarden

Annuleren
Kosteloos annuleren is bij een ‘Standard Rate’ mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Dit betekent dat u kunt annuleren tot 15:00 op de dag vóór uw bezoek.
Heeft u een reservering gemaakt met een ‘Non Refundable’ tarief? Dan is annuleren of verplaatsen niet mogelijk.

Uniforme hotelvoorwaarden
Kloosterhotel de Soete Moeder is aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. In ons hotel gelden daarom ook de uniforme hotelvoorwaarden.

Een uurtje later uitchecken is soms een godsgeschenk.

Goed om te weten