Check beschikbaarheid!

Appartement in de kloostertuin

Boek snel uw verblijf
Van: Tot: Check beschikbaarheid
Vanaf 295,- per nacht

Het appartement valt ongetwijfeld bij u 'in Goede Aarde'!

Deze heerlijke ruimte is gebouwd in onze prachtige kloostertuin. Het is het ideale vakantie appartement Den Bosch voor gezinnen. Of een ruime en rustige plek voor vriendengroepen die een appartement huren ‘weekendje Den Bosch’ van plan zijn. Maximaal 4 personen kunnen hier overnachten in een kamer met kingsize bed (1,80m breed x 2,10m lang) en apart 2e slaapvertrek met 2 losse bedden. Beide slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Geniet van een eigen royale badkamer met ligbad, keuken, zithoek, eettafel, airconditioning, vloerverwarming, gratis wifi, kluis en terras. Welkom in het paradijs.

Goed om te weten

Privé-terras
Ligbad
Kingsize bed
Keuken
Gratis Wifi
Flatscreen-tv

Inchecken

Annuleren

Kosteloos annuleren is bij een ‘Standard Rate’ mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Dit betekent dat u kunt annuleren tot 15:00 op de dag vóór uw bezoek.
Heeft u een reservering gemaakt met een ‘Non Refundable’ tarief? Dan is annuleren of verplaatsen niet mogelijk.

Voorwaarden

Kloosterhotel de Soete Moeder is aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. In ons hotel gelden daarom ook de uniforme hotelvoorwaarden.

Hemels arrangement boeken?

Wilt u meer dan een kamer boeken? Misschien vind u hier een leuk arrangement om uw verblijf helemaal compleet te maken. Boek bijvoorbeeld de romantiek op de junior suite, of verken de omgeving met het wandelarrangement.

Wat onze gasten zeggen